Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nevland drillet i ny rolle

Også Pa går rett inn på laget.

WREXHAM (Dagbladet.no): Åge Hareide overrasket med elleveren han drillet under formasjonstreningen i dag.

Om det var startelleveren vi så i det vannrette regnet på Wrexhams treningsfelt, starter Fulham-spiss Erik Nevland og Starts Fredrik Strømstad som indreløpere ved siden av Martin Andresen, mens Christian Grindheim og Kristofer Hæstad sitter på benken.

Alle mann var i full trening unntatt strekkplagete Erik Hagen, som trente alternativt sammen med fysioterapeut Roar Robinsen ved siden av banen.

Hagens fravær betyr at Pa-Modou Kah trolig får spille fra start sammen med Brede Hangeland.

Mens Roda-stopperen ble drillet i soneforsvar ved siden av Hangeland, var Frode Kippe motstander for resten av reservene som trente innlegg og avslutninger i motsatt ende av banen.

Åge Hareide har flere ganger poengtert at han ser på Hangeland og Kippe som like spillertyper, og vurderer Kippe først og fremst som erstatter for Brede.

LSK-trener Tom Nordlie var i fjor skeptisk til Kippes mange reisedøgn med landslaget uten å få spilletid.

I morgen tyder imidlertid det meste på at Kippe får spille andre omgang. Hareide antydet i går at Hangeland vil spares og bare spille én omgang, i likhet med John Carew.

image: Nevland drillet i ny rolle
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media