Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nevland fratatt kapteinsbindet i Viking

- Jeg tror Åge er overtroisk.

IKKE LENGER KAPTEIN:
IKKE LENGER KAPTEIN: Vis mer

Indridi Sigurdsson fortsetter som kaptein i Viking etter seieren over Brann. Erik Nevland mister dermed vervet i klubben.

Nevland gikk glipp av torsdagens vestlandsderby, som endte 3-0 til Viking, på grunn av karantene Nå returnerer han til laget uten å få tilbake kapteinsbindet, skriver Aftenbladet.

Trener Åge Hareide ga beskjeden til spissen like etter at Brann ble slått på Viking stadion.

- Sigurdsson ledet laget mot Brann. Han spilte en god kamp selv og mestret lederoppgaven som kaptein på en bra måte. Derfor fortsetter han i rollen framover, sier Hareide til Aftenbladet.

Rutinerte Nevland hevder han ikke mister humøret av avgjørelsen.

- Jeg har tidligere sagt til Hareide at jeg kan gi fra meg kapteinsbindet dersom han tror det hjelper. I tillegg vant de jo med Sigurdsson som kaptein torsdag, og jeg tror Åge er overtroisk. Dette er helt greit for meg, sier Nevland.

Viking ligger fortsatt sist på tabellen i eliteserien, tross den etterlengtede seieren over Brann. Poengkrisen er fortsatt ikke avblåst for siddisene. Søndag venter bortekamp mot økonomisk kriserammede Stabæk.

(NTB)