Nevland gjorde hattrick på åtte minutter

Har funnet scoringsformen i Australia.

NETTSUS: Erik Nevland viser sommerform for Fulham i Australia. I dag scoret han tre mål på åtte minutter. Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty
NETTSUS: Erik Nevland viser sommerform for Fulham i Australia. I dag scoret han tre mål på åtte minutter. Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Erik Nevland har funnet scoringsformen i sesongoppkjøringen. Fulham-spissen vartet opp med tre mål på åtte minutter i Australia onsdag.

Fulham avsluttet Australia-turen med kamp mot Perth Glory. Etter ett tap og én seier, ble turen avsluttet med en scoringsfest mot Perth-laget.

Andy Johnson åpnet scoringsfesten etter et kvarters spill, før det ble stille fram til en time var spilt. Da viste Erik Nevland seg fram. På åtte minutter nettet han tre ganger. Det avgjorde kampen.

Det første målet kom etter flott pasningsspill mellom Zoltan Gera og Edward Johnson, mens Nevland fire minutter senere kaldt satte inn 2-0 fra hjørnet av 16-meteren. Hattricket ble sikret da Nevland kom alene med keeper etter et smart løp, og enkelt fikk ballen i nettet.

Andranik Teymourian la på til 5-0 på tampen av kampen. Det ble også det siste målet. Nevland scoret også ett mål da Melbourne Victory ble slått 3-0 lørdag.

- Jeg har vært fornøyd med alle kampene. Det vi så av laget i kveld blir det vi håper å få til når vi kommer ut i Europa også, sa manager Roy Hodgson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer