Nevland irritert på Benny

Benny Lennartsson har irritert på seg Erik Nevland ved å si at spissen er ute av form. Les siste nytt fra Tippeligaen.

Svensken mener Erik Nevland ikke har vært på topp siden La Manga-oppholdet i februar. Nevland mener Viking-treneren skyter over mål med sin kritikk.

- Jeg er i veldig god form, sier Nevland til Rogalands Avis.

- Erik var veldig god på La Manga. Siden oppholdet der nede har han ikke spilt godt nok, sier Lennartsson.

Bennys utbrudd kommer etter helgas kamp mot Haugesund.

- Han har ikke sett meg spille utenom kampen på søndag. Derfor er dette usaklig. Hver gang jeg har en nedtur er han ute med kritikk, sier Nevland.

Mens Benny har vært sykemeldt har Nevland spilt to kamper i Danmark og møtt Brann i treningskamp.

- Jeg har scoret i to av de tre kampene, i tillegg har vi skapt mange sjanser. Det er positivt, sier Nevland.

Bryne jakter forsterkninger

Erik Brakstad har hentet fire nye spillere til Bryne i løpet av sine tre måneder i klubben. Men han er fortsatt på jakt etter nye spillere. - Vi har noe interessant på gang, men det er ikke veldig konkret. Håpet er at ytterligere én ny spiller skal være på plass før seriestart, sier Brynes daglige leder, Kjell Madland, til Rogalands Avis.

Brann møter Middlesbrough B

Brann spiller i dag treningskamp mot Middlesbroughs reserver i dag. Teitur Thordarson starter med de samme spillerne som slo Tromsø 5-0 sist. Syv spillere er uaktuelle på grunn av landskampoppdrag.

Olofsson skadd

Kjell Olofsson ble hjemme da Moss dro til Portugal i går. Svensken sitter hjemme med vond rygg, skriver Moss Avis. - Jeg har et håp om å reise etter de andre til Portugal så raskt som mulig. Det er en muskelkrampe som setter nervene i klem i ryggen, sier Olofsson.

Ikke alvorlig for Hulsker

Bernt Hulsker scoret Moldes mål da laget spilte 1-1 mot det engelske 1. divisjonslaget Huddersfield i går. Noen minutter seinere gikk han av banen med skade. - Jeg fikk ei typisk lårhøne, og blir vel vekke fra trening noen dager. Ikke noe alvorlig. Heldigvis rakk jeg å score før skaden. Et nytt mål hjelper for selvtilliten, og det er viktig for meg å gripe mulighetene når jeg får spille, sier Bernt Hulsker til Romsdals Budstikke. Hulsker har vært aktuell for Bryne.