Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nevland ønsker seg til Fulham

Har fått sitt livs sjanse.

(Dagbladet.no): Erik Nevland kan følge Norge-kollega Brede Hangeland til Premier League-klubben Fulham.

Den nederlandske avisa Dagblad van het Noorden skriver at Fulham tilbyr 30-åringen en kontrakt fram til 2011, og skal være villige til å firedoble lønna han mottar i Groningen.

Nevland var i Manchester United fra 1998 til 2000 og har veldig lyst på en retur til England.

- Det har alltid vært min drøm å spille i Premier League. Dette er mitt livs sjanse, sier Nevland til avisa.

Groningen venter på bud

Nevland har kontrakt med sin nederlandske klubb i ytterligere to år, men ber klubbledelsen om å få gå umiddelbart.

- Jeg forstår godt at det er vanskelig beslutning for Groningen å la meg dra. Men i år fyller jeg 31, sier Nevland til avisa.

Fulham har så langt ikke lagt inn noe bud på den tidligere Viking-spissen, og Groningen-direktør Hans Nijlaand er ikke helt avvisende til et salg.

ØNSKET I LONDON: Erik Nevland ber Groningen om å få en drømmeovergang til Fulham, åtte år etter at han sist var i Premier League med Manchester United. Den gangen fikk han bare prøve seg i en ligacupkamp. Foto: Scanpix/Reuters
ØNSKET I LONDON: Erik Nevland ber Groningen om å få en drømmeovergang til Fulham, åtte år etter at han sist var i Premier League med Manchester United. Den gangen fikk han bare prøve seg i en ligacupkamp. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Vi forstår at dette er en kjempesjanse for Erik. Og han forstår at vi egentlig ikke kan unnvære ham. I morgen (i dag) skal vi møtes på nytt og snakke om saken, sier Nijland til Dagblad van het Noorden.

Årets person

Nevland har vært toppscorer i Groningen de tre siste sesongene og ble før jul kåret til årets person i den nederlanske byen.

Ikke bare Fulham ønsker seg Nevland, tidligere i januar ble han også koblet til gamleklubben Viking som Peter Ihejs erstatter foran neste sesong.

image: Nevland ønsker seg til Fulham
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media