Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nevland sa nei til profftilbud

Erik Nevland har hatt en god sesong i Viking-trøya. Ifølge Rogalands Avis har den tidligere Manchester United-spilleren avvist både tyske og engelske klubber denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ikke aktuelt å flytte nå. Jeg føler meg hjemme i Viking. Derfor har jeg avvist klubbene på et veldig tidlig tidspunkt, sier Nevland til Rogalands Avis.

Erik Nevland bekrefter til avisa at minst én av klubbene var fra den øverste divisjonen i sitt land. Han vil ikke ut med hvilke klubber det var snakk om.

Ifølge avisa har United-manager Alex Ferguson forhørt seg blant bekjente om hvordan det går med Nevland. Noen retur til United er imidlertid helt uaktuelt for Nevland.

- Det er ingen vei tilbake. United har altfor mange gode spillere. Dessuten tror jeg tiden hvor klubben satset på utvikling av unge spillere mer eller mindre er over. De fleste spillerne jeg spilte med er borte, eller søker seg bort. Det meste dreier seg om penger nå, sier Nevland.

(Dagbladet.no)