Rekdal-familien i flytsonen

Nevøen herjer i EM. Sønnen irriterte Solskjær og vil ryste RBK i kveld

I U17-EM står Thomas Rekdal fram som et talent av den sjeldne sorten. I kveld vil Niklas Rekdal forsøke å stjele overskriftene når RBK står på motsatt banehalvdel. Kjetil Rekdal tviler.

VIL STOPPE ROSENBORG. Kjetil Rekdal har gjort det mange ganger før. I kveld er det sønnen Niklas Rekdal, som nå er 23 år, som skal forsøke å ødelegge for Rosenborg. Foto: NTB/Morten Holm
VIL STOPPE ROSENBORG. Kjetil Rekdal har gjort det mange ganger før. I kveld er det sønnen Niklas Rekdal, som nå er 23 år, som skal forsøke å ødelegge for Rosenborg. Foto: NTB/Morten Holm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Følg Brattvåg - Rosenborg her fra kl. 18.00

(Dagbladet): Kjetil Rekdal, tidenes viktigste landslagsspiller i manges øyne, har gjort Rekdal-navnet stort. Også hans lillebror Sindre Rekdal skapte en god fotballkarriere.

Nå er sønnene i gang med å føre arven videre. Sindres sønn og Kjetils nevø Thomas Rekdal (17) er et av Norges største fotballtalenter og har dokumentert det gjennom strålende prestasjoner i U17-EM, seinest som både kaptein, dirigent og tomålscorer mot Sverige mandag.

I dag skal Kjetils sønn Niklas Rekdal (23) i aksjon mot selveste Rosenborg i 3. runde i cupen. Brattvågs publikumsyndling gjorde en god kamp da 2. divisjonslaget slo ut selveste Molde i 2. runde.

- I utgangspunktet er Niklas og Brattvåg sjanseløse mot Rosenborg, men cup er cup. Brattvåg har tatt skalpen på både Molde og AaFK tidligere og skulle vært sjanseløse der også over 90 minutter, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Brattvåg er nok bedre enn mange tror. Det er et fotballag og ikke en gjeng med flodhester. Brattvåg er gode med ballen og har et bra etablert angrepsspill. De kan skape problemer mot Rosenborg, men må ha marginene med seg. I utgangspunktet er sjansen deres maksimalt 10 prosent, men den kan øke gjennom kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer