New England Patriots klare for Superbowl

Snublet til 21-12-seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tom Brady hadde uhørt nok en dårlig dag på jobben, men New England Patriots snublet til Superbowl med 21-12 over San Diego Chargers.

I finalen venter overraskelseslaget New York Giants som slo Green Bay Packers 23-20 etter forlengning.

Bradys pasningsarm har drevet motstanderne til fortvilelse hele sesongen. Søndag ga den Chargers håp da både upresise og uoverveide forsøk flagret gjennom lufta. Tre av dem ble fanget av gjestespillere.

Favorittmottaker Randy Moss fikk bare én pasning søndag, og det var løperbacken Laurence Maroney som måtte ta ansvar. Han løp med ballen 122 yards, flere av løpene svært viktige for at Patriots tok sin 18. seier på rad.

- Det var spillerne som gjorde det. De har spilt fantastisk hele året, og de gjorde det igjen i dag, sa hovedtrener Bill Belichick etter å ha mottatt trofeet som AFC-mester.

- Denne klubben har mange spesielle spillere som har tatt ansvar når det er bruk for dem, supplerte Brady.Hemmet De fleste ventet lett Patriots-spill mot et Chargers-lag som overraskende slo ut tittelforsvarer Indianapolis Colts i kvartfinalen, og som i tillegg fikk sine to beste angrepsspillere skadd.

Quarterback Philip Rivers spilte, men var hemmet av et avrevet leddbånd i kneet. Løperbacken LaDainian Tomlinson startet kampen, men kneskaden hans gjorde ham til tilskuer etter at han hadde løpt med ballen to ganger for 5 yards til sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer