New Varenne L.A. overrasket i Norsk Derby

- I toppform akkurat da det gjaldt som mest.

OVERRASKET: New Varenne L.A. med kusk Per Oleg Midtfjeld i sulkyen overrasket da det ble seier i Norsk Derby på Bjerke.Foto: Hesteguiden.com
OVERRASKET: New Varenne L.A. med kusk Per Oleg Midtfjeld i sulkyen overrasket da det ble seier i Norsk Derby på Bjerke.Foto: Hesteguiden.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Her er sjansen til å vinne store gevinster på hest!

14-oddseren New Varenne L.A. vant høyst overraskende Norsk Derby på Bjerke travbane søndag. Hingsten til trener Per Oleg Midtfjeld overtok teten etter 600 meter, og etterpå hadde han banen for seg selv.

Vinnertiden ble sterke 1.14,6, og seieren var verdt hele 750.000 kroner.

Det var et åpent Derby på forhånd, men New Varenne L.A. var ikke mye betrodd. Per Oleg Midtfjeld grep sjansen da den bød seg etter 600 meter.

- Ja, det hadde gått veldig fort de første 600 meterne, og jeg sjanset på at Pinball Wizard som sprang i tet, ville slippe føringen til oss dersom vi forsøkte hardt nok. Det holdt stikk, og vel i tet hadde vi aldri problemer etterpå. Vi har klart å få hesten i toppform akkurat da det gjaldt som mest, og i tillegg gjorde jeg noen forandringer med utstyret før denne finalen. En av mine aller største seirer, sa Midtfjeld etter å ha vunnet sitt første Derby med stallhesten New Varenne L.A.Spurteren Bork OdinI kaldblodshestenes Derby ble det langt mer dramatisk. Favoritten Særpefanten fikk overta teten fra Bork Odin og Tom Erik Solberg i den første svingen. Der ble Bork Odin sittende helt fast til oppløpet. Da galopperte Ridder Prinsen, og åpningen kom som bestilt for Bork Odin som spurtet inn til seier på tiden 1.27,8. Også Bork Odin fikk 750.000 kroner for å sikre seg travsportens blå bånd.- Helt herlig å få vist fram Bork Odin fra sin beste side da det var som viktigst. Norsk Derby er et fantastisk stort løp å vinne, og nå har vi klart det, sa en lykkelig Tom Erik Solberg etter seieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer