KAN RYKE: Ifølge New York Post er hele sluttspillet i fare for Mats Zuccarello. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
KAN RYKE: Ifølge New York Post er hele sluttspillet i fare for Mats Zuccarello. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

New York Post: Hele sluttspillet i fare for Zucca

Etter skaden.

Hele NHL-sluttspillet kan ryke for Mats Zuccarello. Ifølge New York Post går han iallfall glipp av hele kvartfinaleserien mot Washington Capitals.

New York Rangers uttalte tidligere i uka at Zuccarello er satt ut av spill på ubestemt tid som følge av skaden han pådro seg sist uke. Nå skriver lokalavisen at den har fått bekreftet fra flere kilder at hele sluttspillet kan ryke for den norske 27-åringen.

NTB har også fått opplyst fra kilder som kjenner til situasjonen at man frykter at hele sluttspillet står i fare for Zuccarello.

Ifølge avisen er det helt sikkert at kvartfinaleserien mot Washington Capitals, som starter natt til fredag norsk tid, går uten nordmannens deltakelse. Klubben beskrev skaden som «en skade i overkroppen», men det skal være mistanke om at det er en hjernerystelse han har pådratt seg.

Det var i femte kvartfinale mot Pittsburgh Penguins sist fredag at nordmannen måtte forlate isen da et skudd fra lagkamerat Ryan McDonagh traff ham i hjelmen.

(NTB)