<strong>TRE STRAKE:</strong> New York Rangers vant igjen. Foto: Andy Marlin/USA TODAY Sports/NTB Scanpix
TRE STRAKE: New York Rangers vant igjen. Foto: Andy Marlin/USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer

New York Rangers i storform. Tre strake seire

Slo Buffalo Sabres 3-1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

New York Rangers-målvakt Henrik Lundqvist blokkerte 39 skudd på mål og bidro sterkt til 3-1-seieren over Buffalo Sabres søndag.

Norske Mats Zuccarello spilte 18 minutter og 15 sekunder av kampen uten å markere seg med verken assist eller scoring. Det gjorde derimot lagkamerat Jimmy Vesey, som scoret to av målene for Rangers.

Første periode var det ingen mål, men i andre periode sørget Rangers for å benytte sjansene de fikk. Etter bare 41 sekunder sendte Neal Pionk pucken i mål og så var det Veseys tur, bare 19 sekunder etterpå. 2–0 til hjemmelaget holdt seg perioden ut.

Mot slutten av perioden så det ut som dagens stjerne, målvakt Lundqvist var skadd, men etter å ha fått saken undersøkt, fortsatte han på isen. Han hadde mer enn dobbelt så mange redninger søndag som Carter Hutton hadde foran buret til Sabres.

I tredje periode reduserte Connor Sheary for Buffalo Sabres til 2–1 etter drøyt seks minutter.

Med knapt to minutter igjen av kampen fikk Vesey sjansen igjen, da med tomt mål, og han lot ikke muligheten gå fra seg og besørget 3-1-målet helt på egen hånd.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer