Newcastle beholdt tabelltoppen

Newcastle snudde 1-3 til 4-3 mot Leeds på Elland Road. Nolberto Solano scoret seiersmålet i siste minutt. Ole Gunnar Solskjær scoret ett mål, da Manchester United utklasset Southampton med 6-1. Dagbladet.no fulgte Premier League direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en høydramatisk kamp på Elland Road trygget Newcastle tabelltoppen de erobret etter seieren over Arsenal i midtuka.

Leeds så imidlertid ut til å være på vei mot tre poeng, da Mark Viduka og Ian Harte ga laget ledelsen 3-1 tidlig i andre omgang. Men moralen i Newcastle-laget er formidabel om dagen, og som mot Arsenal tirsdag snudde Bobby Robsons menn kampen den siste halvtimen.

Bakke handset

Robbie Elliott reduserte med sitt første mål for sesongen, før Alan Shearer utliknet på straffe etter at Eirik Bakke hadde handset.

Kampen så ut til å ende uavgjort, men i siste minutt ble Nolberto Solano spilt gjennom på høyrekanten. Fra skrått hold avsluttet han iskaldt til side for Nigel Martyn.

Solskjær scoret

I Manchester sørget Ruud van Nistelrooy for målfest i Uniteds hjemmemøte med Southampton. Nederlenderen scoret tre ganger, det første allerede før minutt var spi lt. Da dommerne blåste for full tid sto det hele 6-1 til de røde. Ole Gunnar Solskjær scoret Uniteds tredje mål.

Også Henning Berg og Stig Inge Bjørnebye hadde grunn til å juble. Etter en jevn forestilling mot Charlton på The Valley sørget to seine mål fra Damian Duff og David Dunn for at Rovers kunne reise hjem med alle tre poengene.

Se alle kampreferatene under:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer