Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Newcastle-eier vil selge klubben

Lagt ut for salg.

VIL SELGE: Mike Ashley er beredt til å avslutte sin kontroversielle periode som eier for Premier League-klubben Newcastle. Mandag la han klubben ut for salg. Foto: NTB Scanpix
VIL SELGE: Mike Ashley er beredt til å avslutte sin kontroversielle periode som eier for Premier League-klubben Newcastle. Mandag la han klubben ut for salg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mike Ashley er beredt til å avslutte sin kontroversielle periode som eier for Premier League-klubben Newcastle. Mandag la han klubben ut for salg.

Ashley tok over aksjemajoriteten i Newcastle i 2007. Nå har mannen som har slått seg stort opp i sportsutstyrsbransjen bestemt seg for å tre tilbake.

Newcastle har rykket ned fra Premier League to ganger i Ashleys tid som eier, og 53-åringen har frustrert fansen med flere mislykkede manager-ansettelser. Populært var det heller ikke å selge navnerettighetene til klubbens historiske arena.

Ashley skapte også irritasjon da han ikke stilte særlig mye penger til disposisjon til spillerkjøp i sommerens overgangsvindu.

Manager Rafael Benitez har offentlig beklaget klubbens beskjedne pengebruk ved flere anledninger.

I en uttalelse mandag bekrefter eier Ashley at han håper å ha sin etterfølger på plass innen utgangen av året.

Newcastle ligger i øyeblikket på niendeplass i Premier League. Søndag ble det 2–2 mot Southampton.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!