Newcastle-fansen havnet i krangel med politiet

Mer supporterbråk i England.

TAPET SKAPTE KRANGEL: Sunderland vant over Newcastle på St James' Park i dag, og etterpå havnet misfornøyde Newcastle-supportere i krangel med politiet. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOL
TAPET SKAPTE KRANGEL: Sunderland vant over Newcastle på St James' Park i dag, og etterpå havnet misfornøyde Newcastle-supportere i krangel med politiet. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOLVis mer

Newcastle-fansen taklet dårlig 0-3-tapet i nordøstderbyet mot Sunderland. Flere av dem havnet i krangel med politiet. Tre politimenn ble skadd i bråket.

Bråket skjedde inne i sentrum av Newcastle. Politiet måtte gripe inn for å roe bråkmakerne.

- Overvåkingsbilder og andre bevis blir samlet inn og de som var innblandet vil bli straffet, het det i en melding fra politiet i Northumberland.

Tidligere på dagen kom meldinger om at Newcastle-fansen hadde ønsket Sunderland-supporterne velkommen til byen med bluss, flaskekasting og brente søppelbøtter. En rekke supportere havnet i arresten.

3-0-seieren var Sunderlands største over Newcastle siden 1966. Bråket skjedde bare dagen etter at Millwall-fansen skjemmet seg ut på Wembley.

Underveis i lørdagens FA-cupsemifinale mot Wigan slåss Millwall-fansen med seg selv inne på stadion. Slåssingen var som et gufs fra 1980-tallet da engelsk fotball slet med hooligans.

(NTB)