Newcastle fikk ikke Emerton

Feyenoord takket nei til budet fra Newcastle på Brett Emerton. Les siste nytt fra Premier League!

Australieren er en av de mest attraktive spillerne på det europeiske markedet om dagen. Men de som skal handle, må gjøre det kjapt. Lørdag kveld stenges overgangsvinduet.

Og i dag ble det klart at Emerton ikke blir Newcastle-spiller - i alle fall ikke i denne omgang.

- Vi tilbød åtte millioner pund (ca. 92 millioner kroner.), og de ville ha ni millioner pund, sier Newcastle-formann Freddy Shepherd til Evening Chronicle.

Nederlandske Feyenoord er fortsatt interessert i å selge Emerton. Han har tidligere blitt koblet til blant andre Leeds og Liverpool.

Italiener Boro-aktuell

Middlesbrough sier i dag at de vurderer å knytte til seg den italienske forsvarsspilleren Emanuele Brioschi. 27-åringen har vært på besøk i Boro denne uka. - Vi tar en titt på ham, sier en talsmann for klubben. Brioschi har tidligere spilt for Bari, Venezia og Bologna.

Dropper Elliott

West Bromwich-manager Gary Megson har bestemt seg for å ikke gå for Leicester-forsvarer Matt Elliott. Megson innrømmer at han har lagt inn en forespørsel på skotten. - Vi spurte Leicester om Matt, men kommer ikke til å følge det opp, sier WBA-sjefen.

Keane avkrefter Spurs-rykter

Leeds' Robbie Keane avviser at han er i samtaler om en overgang til Tottenham. Klubbrepresentanter for Leeds snakket med Keane i morges, og spissen forsikret da at han ikke hadde snakket med Spurs. Keane er i troppen til kveldens kamp mot Sunderland, men det er likevel en mulighet for at han forsvinner før overgangsvinduet stenges lørdag kveld.

Berger blir

Patrik Berger drar ikke fra Liverpool nå, men åpner for å snakke med nye klubber hvis han fortsatt lever en benketilværelse på Anfield ved nyttår. Tsjekkeren har blitt koblet til Celtic og Sunderland de siste dagene, men avviser at det blir en overgang med det første.

Kilder: AP, PA