Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Newcastle frykter Lillestrøm

Sender to spioner til kampen mot Odd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm skal ikke få noe gratis av Newcastle – og klubben sender to «spioner» for å overvære onsdagens seriekamp mot Odd Grenland.

Lørdag tar Newcastle imot det norske laget på St. James i tredje runde av intertotocupen.

Og manager Glenn Roeder har ikke tenkt å gå i «undervurderingsfella».

– Lillestrøm er i kampform. De er midt i den norske sesongen, og er herdet. I tillegg vet klubbens trener, Uwe Rösler, mye om engelsk fotball. Han har spilt her i mange år, sier Roeder til klubbens hjemmeside.

Manageren møtte faktisk Rösler for kort tid siden.

– Da jeg og David Mills var i Norge kom Uwe og satt med oss på slutten av VM-kampen mellom England og Portugal. Han har fortsatt mange gode minner fra England, og snakker på en måte som viser at han følger veldig godt med, sier Roeder.

Manageren peker også på at Lillestrøm har et godt lag.

– Jeg var i Norge og så kampen i andre runde. De var så selvsikker i kampen mot Keflavik, at de lot sine fire beste spillere få fri, sier en imponert sjef.

RESPEKT FOR LSK: - Lillestrøm er i kampform. De er midt i den norske sesongen, og er herdet, sier Newcastle-manager Glenn Roeder før møtet med LSK. Foto: REUTERS
RESPEKT FOR LSK: - Lillestrøm er i kampform. De er midt i den norske sesongen, og er herdet, sier Newcastle-manager Glenn Roeder før møtet med LSK. Foto: REUTERS Vis mer

At Newcastle ikke tar enkelt på LSK-oppgaven er helt klart:

– Jeg skulle gjerne ha sett de spille. Men vi sender David Mills og Terry McDermott over onsdag kveld, slik at de kan overvære kampen. Uwe Rösler har sagt at det er en veldig viktig kamp, så de kommer til å stille med det beste mannskapet, forteller Roeder.

Selv om klubben i Nord-England tar alvorlig på lørdagens oppgave, har de selvtillit så det holder.

– Jeg tenker ikke engang på tap. Kampen er veldig viktig for oss. Det er porten inn til UEFA-cupen og europeisk fotball, og det er en stor belønning til spillerne som kjempet så hardt mot slutten av forrige sesong, sier han. (ANB)