Newcastle ga slipp på Milner

Blir lagkamerat med Carew.

(Dagbladet.no): Kantspilleren James Milner (22) gikk i dag fra Newcastle til John Carews Aston Villa, melder Villas offisielle hjemmeside. Han har skrevet under på en fireårskontrakt for klubben.

Dette skjer etter at han på onsdag kom med et formelt ønske om å bli solgt. Newcastle uttalte da at de var svært skuffet over at Milner ikke så for seg noen fremtid i klubben, men at de ikke hadde mottatt noen bud som tilfredsstilte deres oppfatning av hans verdi.

Nå er imidlertid den engelske U21-landslagskapteinen igjen klar for klubben han var på utlån til - fra nettopp Newcastle - i 2005/2006-sesongen.

Og Milner ser lyst på en fremtid under Martin O\'Neills ledelse:

- Mye har skjedd med denne klubben siden sist jeg var her og det er klart at jeg er tilfreds med å være tilbake. Dette er en klubb på vei opp, og ting har gått bedre og bedre siden forrige gang jeg var her, uttaler han.

Milner var svært nær ved å signere for Villa i O\'Neills første sommer som klubbens trener, men ble i siste liten kalt tilbake til Newcastle av daværende trener Glenn Roeder.

- Martin O\'Neill var svært interessert i meg og jeg var klar for å signere for to år siden. Han har et imponerende rulleblad og er en fantastisk trener, forklarer Milner. 

Nyerværvelsen har stor tro på lagets ferdigheter, og mener at de snart kan utfordre de fire store - United, Arsenal, Chelsea og Liverpool.

- De topp fire er de topp fire og Villa blir bare bedre og bedre. Vi skal være i stand til å utfordre nå. Vi er i Uefa-cupen denne sesongen og vil forhåpentligvis gjøre det bra der. Neste steg er åpenbart Champions League, og det er det vi jobber mot, sier Milner.  

- EN KLUBB PÅ VEI OPP:
Den engelske U21-kapteinen James Milner ble i dag lagkamerat med John Carew da han signerte for Aston Villa. - Villa er en klubb på vei opp, og jeg er tilfreds med å være her, uttalte han. Her i duell med Uniteds Fraizer Campbell for Newcastle tidligere i sesongen. Foto: Andrew Yates, AFP/SCANPIX
- EN KLUBB PÅ VEI OPP: Den engelske U21-kapteinen James Milner ble i dag lagkamerat med John Carew da han signerte for Aston Villa. - Villa er en klubb på vei opp, og jeg er tilfreds med å være her, uttalte han. Her i duell med Uniteds Fraizer Campbell for Newcastle tidligere i sesongen. Foto: Andrew Yates, AFP/SCANPIX Vis mer

Aston Villa møter forøvrig Liverpool hjemme på Villa Park på søndag.

Newcastle ga slipp på Milner