Newcastle i sorg - to av klubbens supportere døde i flytragedien

På vei til New Zealand for å følge laget.

Newcastle vil spille sine treningskamper i New Zealand med sørgebånd etter at to av klubbens mest lojale supportere mistet livet i flytragedien i Ukraina.

John Alder og Liam Sweeney var på vei til New Zealand for å følge favorittlaget. De var om bord på Malaysian Airlines-flyet fra Amsterdam til Kuala Lumpur som angivelig ble skutt ned over Øst-Ukraina.

Begge var fast innslag på alle Newcastle-kamper, også reservelags- og ungdomskamper, skriver klubben på sitt nettsted. John Alder hadde knapt gått glipp av en kamp på nesten 50 år.

- Både jeg og spillerne er sjokkert og triste over denne forferdelige nyheten. Vi visste alle hvor lidenskapelig John og Liam støttet laget og klubben, sier manager Alan Pardew.

Ved siden av at Newcastle vil spille med svarte sørgebånd i kampene mot Sydney og Wellington Phoenix, vil Alder og Sweeney bli hedret i forbindelse med Newcastles første seriekamp mot Manchester City 17. august.

Det avgrenses også et området rundt Bobby Robson-statuen utenfor klubbens hjemmebane der andre supportere kan legge blomster og hilsener.

(NTB)