BEKLAGER: Fabricio Coloccini (til høyre) beklager overfor fansen. Foto: Malcolm Couzens/Sportimage/Cal Sport Media/ NTB Scanpix
BEKLAGER: Fabricio Coloccini (til høyre) beklager overfor fansen. Foto: Malcolm Couzens/Sportimage/Cal Sport Media/ NTB ScanpixVis mer

Newcastle-kapteinen ber fansen om unnskyldning

I åpent brev.

Newcastle-kaptein Fabricio Coloccini har skrevet et åpent brev til klubbens tilhengere der han ber om unnskyldning for lagets elendige resultater.

Åtte strake serietap har ført til at klubben er bare to poeng over nedrykksstreken, og de gjenstående kampene blir en kamp for å overleve i Premier League. Coloccini gjør sitt beste for å sikre tilhengernes støtte i innspurten.

- På vegne av hele troppen vil jeg be om unnskyldning for problemene vi har. Selvsagt er det ikke med vilje vi har havnet i denne situasjonen. Vi har ikke mye tid til å snu det, men etter sesongen vil vi prøve å lære av feilene som ble gjort slik at det ikke skjer igjen, skriver argentineren.

- Dette er like smertefullt for oss som det er for dere, for når dette laget går på banen er det med forsett om å vinne og forsvare klubbens farger, alle våre tusener av tilhengere og hele byens ære.

Sist helg tapte Newcastle 0-3 for Leicester i en kamp hvor to av lagets spillere ble utvist. Manager John Carver beskyldte langt på vei Mike Williamson for å ha blitt utvist med vilje.

Mandag meldte klubben i en uttalelse at de to dagene etter kampen hadde inneholdt «oppriktige diskusjoner» mellom spillere og ledelse.

- Spillerne og støtteapparatet står sammen om å legge alle tidligere problemer til side og fokusere 100 prosent på de tre «cupfinalene» vi har igjen, skriver Coloccini.

- Jeg vil i dag be våre tilhengere om også å legge uenighet og misnøye til side. Kom til St. James' Park lørdag, skap en flott atmosfære og støtt laget, ber han.

(NTB)