Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Newcastle-manager Alan Pardew skallet ned (!) Hull-spiller

Får en million i bot.

PÅ TRIBUNEN: Alan Pardew ble bortvist av dommeren etter å tilsynelatende ha skallet Hull-spiller David Meyler. Foto: REUTERS/Nigel Roddis /NTB Scanpix
PÅ TRIBUNEN: Alan Pardew ble bortvist av dommeren etter å tilsynelatende ha skallet Hull-spiller David Meyler. Foto: REUTERS/Nigel Roddis /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Newcastle-sjefen får 100 000 pund - en million kroner - i bot etter en av Premier League-sesongens største skandaler.

Det melder Sky News seint lørdag kveld.

Det var drøyt 70 minutter ut i kampen mellom Hull og Newcastle, at Newcastle-manager Alan Pardew havnet i håndgemeng med Hull-spiller David Meyler. Sistnevnte så ut til å dytte til Pardew, hvorpå Newcastle-sjefen skallet Meyler.

Pardews menn ledet 3-1, men manageren lot seg likevel hisse opp på sidelinjen. Meyler blandet seg inn, og TV-bildene viste at Pardew kan ha prøvd å skalle til spilleren. Manageren ble uansett sendt på tribunen og kan vente seg en kraftig reaksjon fra det engelske fotballforbundet (FA).

- Jeg forsøkte ikke å gjøre noe aggressivt, men jeg beveget hodet mitt framover, sier manageren til BBC om episoden.

HISSIG: Alan Pardew. Foto: AFP PHOTO / NTB Scanpix
HISSIG: Alan Pardew. Foto: AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Hva som var foranledningen til den voldsomme situasjonen er noe uklart.

Det var ikke akkurat noen springskalle, men dommer Kevin Friend var ikke vennlig mot Pardew, og valgte å sende ham på tribunen.

Tidligere fotballspiller Gary Lineker er ikke særlig imponert over Newcastle-managerens oppførsel.

- Alan Pardew har nettopp skallet til David Meyler. Ja, faktisk - skallet! Det er fullstendig uakseptabelt fra en manger, skriver Lineker på Twitter.

VIST BORT: Kevin Friend viste ingen nåde. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY / NTB Scanpix
VIST BORT: Kevin Friend viste ingen nåde. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY / NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart