UNNSKYLD: Regionavisa Sunday Sun unnskylder seg i dag på denne måten overfor Alan Pardew. Foto: NTB Scanpix og skjermdump Sunday Sun
UNNSKYLD: Regionavisa Sunday Sun unnskylder seg i dag på denne måten overfor Alan Pardew. Foto: NTB Scanpix og skjermdump Sunday SunVis mer

Newcastle-manager møtt med denne forsida i dag

- Vi er så lei oss.

Følg Liverpool - Manchester City i vårt Fotballstudio fra 14.30!

(Dagbladet): Newcastle-manager Alan Pardew starter nok å merke presset etter Newcastles fjerde strak tap. Men det er ikke så lurt å legge skylden på andre aktører, noe 52-åringen vil se i dag.

Regionavisen Sunday Sun har nemlig en litt spesiell forside i dagens utgave, hvor de tar på seg skylden for en rekke av Newcastles svake resultater denne sesongen.

Med tittelen «We're so sorry», skriver avisa at de vil unnskylde for flere av Newcastles tap, og ramser opp flere svake resultater.

Til slutt unnskylder avisa seg også for at de skallet til David Meyler. Alan Pardew fikk en millionbot tidligere denne sesongen etter at han nærmest skallet til Hull-spiller David Meyler under en Premier League-kamp.

Bakgrunnen for forsiden er at Pardew mente lokal presse har vært for harde mot ham og laget.

- Fire tap for Newcastle vil skape eget press. Jeg tror ikke lokal presse har hjulpet. Fire tap som Newcastle-manager, vi mangler ti førstelagsspillere. Det er et vanskelig hull å fylle. Frustrasjon deres har kokt over litt, og vi må roe oss ned. Den eneste måten å roe dette på er å vinne, sa Pardew etter 1-0-tapet for Stoke i helga.

Under kampen på Britannia var det også hengt opp to anti-Pardew plakater, samtidig som tilskuere ropte «vi vil ha Pardew ut» allerede tidlig i kampen, og det ble mer roping da Stoke tok ledelsen.

Newcastle ligger på en 9. plass i Premier League.