HØR HER!:  - Hold dere unna, sosiale medier,Twitter og internett - er John Carvers beskjed til spillerne før siste serierunde.  Foto: NTB Scnapix
HØR HER!: - Hold dere unna, sosiale medier,Twitter og internett - er John Carvers beskjed til spillerne før siste serierunde. Foto: NTB ScnapixVis mer

Newcastle-manageren gir spillerne internett-nekt

Før skjebnekamp.

Newcastle-manager John Carver har bedt spillerne sine styre unna sosiale medier foran skjebnekampen mot West Ham i Premier League søndag.

Med én serierunde igjen å spille er nedrykksfaren akutt i den tradisjonsrike klubben. Skulle Newcastle tape for West Ham, mens Hull slår Manchester United på hjemmebane, blir det spill i mesterskapsserien på St. James' Park neste sesong.

I dagene fram mot skjebnekampen gjør manager Carver alt han kan for at spillerne skal være best mulig forberedt.

- Folk sier at dette er den største kampen på seks år for denne klubben, og for å være ærlig er det akkurat det, sier han.

Ingen internett Et av virkemidlene som tas i bruk er å nekte spillerne bruke av sosiale medier.

- Vi forventer at det vil bli mye mediehysteri rundt denne kampen. Jeg snakker med spillerne og bedt dem holde seg unna sosiale medier, både Twitter og internett, sier Carver.

Newcastle-sjefen vil heller ikke at spillerne skal se for mye fotball på TV, i frykt for at det skal slite dem ut.

- Ikke se på fotball, fordi noen ganger kan det gjøre deg mentalt helt utslitt og samtidig legge press på deg, sier han.

- Nå har vi havnet i denne situasjonen, og det må vi bare håndtere. Men jeg ser fram til den utfordringen vi nå står foran, fortsetter Carver.

Fansen vil protestere Newcastle har tapt ni av sine ti siste kamper. Lagets form er mildt sagt elendig. Lørdag forventer Carver at det er de etablerte spillerne som drar lasset.

- Jeg har nok spillere i garderoben som forstår hva denne kampen handler om. Jeg forventer at de store løfter seg og presterer. Vi må vinne kampen og har skjebnen i egne hender. Vi tenker bare på å vinne, sier han.

Newcastle-sjefen oppfordrer også supporterne til å stille seg hundre prosent bak laget, men sånn blir det sannsynligvis ikke. Onsdag kom det rapporterer om at fansen planlegger en protest mot klubbeier Mike Ashley.

Supportergrupperingen The AshleyOut.com skal etter planen invadere gressmatta etter kampslutt uavhengig av resultat. Alle oppfordres til å delta i protesten.

(NTB)