Newcastle nektes å ansette Roeder

FA sier nei.

(Dagbladet.no): Det var tider da det holdt å ha spilt fotball. Nå må Premier League-managere ha trenerlisens fra selveste Uefa.

Det har ikke Newcastles Glenn Roeder. Derfor får ikke Newcastle ansette 50-åringen som klubbens permanente manager.

- Premier League-styret har vurdert forespørselen fra Newcastle United, om en mulig utnevnelse av Glenn Roeder som manager. Premier League-reglene bestemmer at manageren må ha Uefa Pro-lisensen. Det gir ikke unntak, skriver FA i en pressemelding.

Synd for Roeder, som har overbevist som sjef siden han overtok for sparkede Greame Souness i vinter. Da han overtok lå klubben på 15. plass, nå er de svarthvite det sjuende beste laget i ligaen.

FA legger til at Roeders eneste sjanse til å få godkjennelse er hvis alle klubbene i ligaen støtter Newcastle i ansettelsen.

KAN SIKRE SEG UEFACUP-PLASS: Med Glenn Roeder som midlertidig manager og Alan Shearer som assistent har Newcastle fått et oppsving i vår. Foto: Scanpix/Reuters
KAN SIKRE SEG UEFACUP-PLASS: Med Glenn Roeder som midlertidig manager og Alan Shearer som assistent har Newcastle fått et oppsving i vår. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer