ENDELIG: Emmanuel Riviere feiret slik da han scoret sitt første ligamål for Newcastle. Det ble bare et lite lysglimt for fansen som måtte se laget gå på et nytt tap. Foto:  Reuters / John Sibley / NTB Scanpix
ENDELIG: Emmanuel Riviere feiret slik da han scoret sitt første ligamål for Newcastle. Det ble bare et lite lysglimt for fansen som måtte se laget gå på et nytt tap. Foto: Reuters / John Sibley / NTB ScanpixVis mer

Newcastle-publikumet fikk endelig se denne feiringa. Stort mer var det ikke å glede seg over

Hull på vei ned i Championship.

• Tottenham - Hull 2-0 (0-0)
• QPR - Newcastle 2-1 (0-1)
• Sunderland - Leicester 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Newcastle sto med åtte tap og en uavgjort på de siste ni ligakampene før dagens kamp mot Queens Park Rangers, som allerede har rykket ned fra toppdivisjonen. Det har sørget for at klubben har rast nedover på tabellen de siste månedene.

Det skulle bli smultring i poengkolonna i dag også, til tross for at laget tok ledelsen mot QPR. Heldigvis for de sorthvite tapte Hull også, noe som betyr at det fortsatt er to poeng ned til streken før avslutningen.

Newcastle lå over streken med et nødskrik før dagens kamp, og det var kun tre poeng som var godt nok i dag. Det har nok vært noen tøffe uker for Newcastle-manager John Carver, som endelig fikk noe å glede seg over før hvilen.

Sesongens første Emmanuel Riviere har ikke kommet på scoringslista etter overgangen fra Monaco, men i dag lyktes spissen endelig. Avslutningen var imidlertid av det svært heldige slaget. Franskmannen skled i det han skulle avslutte, noe som var nok til at ballen overlistet QPR-keeper Robert Green.

Publikum fikk derfor endelig se signaturfeiringa til Riviere, som i kjent stil utførte en salto for å feire sitt første ligamål for Newcastle etter snaut 1070 minutter med spilletid.

QPR hadde imidlertid ikke gitt opp. Andre omgang var ti minutter gammel da Charlie Austin la ballen på pannebrasken til Matt Phillips. Han fikk lirket ballen inn ved første stolpe fra kloss hold.

Og nedturen for Newcastle skulle fortsette. Matt Phillips var servitør da Leroy Fer fikk et veldig godt treff på ballen, som føyk opp i vinkelen.

Hull på vei ned Hull fikk en verst tenkelig oppladning til dagens kamp mot Tottenham da Jack Livermore ble tatt for å bruke kokain i går. Det passet svært dårlig for klubben som sto med det ene beinet i Championship.

Likevel var det Hull som skapte den første store sjansen mot et for tiden blekt Tottenham-lag. Headingen til Jelavic smalt i krysstanga i midten av den første omgangen.

RØDTOPP: Danny Rosé feiret sin nye hårfarge med mål mot Hull. Foto: Reuters / Andrew Couldridge / NTB Scanpix
RØDTOPP: Danny Rosé feiret sin nye hårfarge med mål mot Hull. Foto: Reuters / Andrew Couldridge / NTB Scanpix Vis mer

Bortelaget trengte sårt poeng i bunnkampen, men en oppgitt Steve Bruce måtte se at det var Spurs som tok ledelsen like etter hvilen.

Nacer Chadli noterte seg for sin 11. scoring i ligaen denne sesongen da han ble spilt helt fri alene med keeper av Erik Lamela. Belgieren var iskald alene med «den evige reserven» Steve Harper.

Ny scoring Og det skulle gå fra vondt til verre for Hull bare minutter etterpå. Danny Rosé, for dagen i rødt hår, gikk på et fint løp inn i boksen. Pasningen fra Ryan Mason var perfekt vektet, og backen sendte ballen vakkert i nettmaskene på direkten.

Hull reiste seg aldri til tross for noen gode sjanser. Nå spøker det virkelig for klubben som trenger hjelp i tillegg til seier mot den siste kampen mot Manchester United.

P. S Sunderland tok et viktig poeng etter 0-0 mot Leicester. Det gjør at klubben er tre poeng over streken med to kamper igjen å spille. Det betyr også at Leicester holder seg i Premier League.