Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Newcastle ringte Shearer

Med negativ beskjed.

(Dagbladet.no): Fansens har drømt om Alan Shearer som ny Newcastle-manager, etter at Sam Allardyce fikk sparken for en uke siden.

Det kan de se langt etter i denne omgang.

Overfor BBC, hvor Alan Shearer jobber som ekspert, bekrefter han at klubben har utelukket ham som Allardyces etterfølger.

- Jeg fikk en telefon fra klubben hvor de fortalte at de letet etter en erfaren manager. Dermed var jeg ute av bildet, sier han.

37 år gamle Shearer nyter enorm respekt i byen etter sine 206 mål på 395 kamper for Newcastle, og har såpass tro på seg selv at han kunne snudd den negative trenden i klubben.

Skryter av Keegan

Newcastle ligger på en skuffende 11. plass i Premier League - og har tapt 10 av 22 seriekamper.

- Hvis du ønsker noen som kan løfte stemningen i garderoben, organisere dem og sette fart på laget, tror jeg at jeg kunne klart det, sier han.

FANSENS FAVORITT: Alan Shearer er enormt populær i Newcastle, men har fått beskjed om at han ikke blir klubbens nye manager. Foto: AP
FANSENS FAVORITT: Alan Shearer er enormt populær i Newcastle, men har fått beskjed om at han ikke blir klubbens nye manager. Foto: AP Vis mer

Den heteste kandidaten til jobben for øyeblikket, Didier Deschamps, er bare to år eldre enn Shearer, men har erfaring fra både Monaco og Juventus.

Kevin Keegan er også blitt nevnt som en mulig kandidat. Daily Mirror spekulerte i går i at Shearer og Keegan ikke ville jobbe sammen, men overfor The Sun har Shearer bare pene ting å si om sin gamle sjef.

- Han er høyt ansett i Newcastle, og med rette, etter alt han har gjort for klubben. Kevin gjorde noe spesielt, han er en spesiell person med en spesiell karisma, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media