HOLDT IKKE:  Til tross for Papiss Cisses (til venstre) scoring, holdt det ikke for Newcastle i kveld. Med 3-1-seier i første oppgjør, gikk Benfica videre til semifinalen. Foto: AP Photo / Scott Heppell / NTB Scanpix
HOLDT IKKE: Til tross for Papiss Cisses (til venstre) scoring, holdt det ikke for Newcastle i kveld. Med 3-1-seier i første oppgjør, gikk Benfica videre til semifinalen. Foto: AP Photo / Scott Heppell / NTB ScanpixVis mer

Newcastle røk ut av europaligaen

1-1 mot Benfica holdt ikke til semifinale.

Portugiserne hadde nemlig et forsprang på 3-1 før torsdagens møte, noe som viste seg å bli for mye for Newcastle.

Den første omgangen bød ikke på stort mer enn én gigantisk mulighet for Benfica, da Nicolas Gaitán var svært nære å utnytte en tabbe av Tim Krul.

Annen omgang startet ikke stort bedre enn den første, men etter 71 minutter satt ballen i det minste for Newcastle. Shola Ameobi fant Papiss Cissés pannebrask i feltet og hjemmelaget gikk opp i føringen. 1-0-ledelsen sto seg lenge, men helt på tampen stupte Eduardo Salvo inn i feltet og utlignet til 1-1. Dermed vant Benfica til slutt 4-2 sammenlagt.

I Italia tok Lazio imot Fenerbache. Tyrkerne vant 2-0 i den første kampen og klarte også å holde på sammenlagtledelsen gjennom nye 90 minutter. Lazio tok først ledelsen ved Senad Lulic, men Caner Erkin utlignet bare 13 minutter etterpå.

(NTB)