Newcastle scoret sju sekunder etter avspark i andreomgang

Vant 2-1 over Tottenham.

RASK SCORING: Sammy Ameobi ble byttet inn etter pausen, og brukte bare sju sekunder på å utlikne for Newcastle.Foto: REUTERS/Andrew Winning / NTB Scanpix
RASK SCORING: Sammy Ameobi ble byttet inn etter pausen, og brukte bare sju sekunder på å utlikne for Newcastle.Foto: REUTERS/Andrew Winning / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): •Tottenham - Newcastle 1-2 (1-0)

Klubblegende Bill Nicholson ble i dag hedret før avsparket mellom Tottenham og Newcastle på White Hart Lane.

Det er ti år siden legende døde, og familien hans var i dag tilstede på stadion, men de måtte se at det var bortelaget som tok med seg alle de tre poengene.

Newcastle har hatt en elendig start på sesongen, og hadde bare QPR og Burnley under seg på tabellen før dagens kamp.

Heller ikke Tottenham har hatt en god start, og lå på tiendeplass før kveldens kamp, med 11 poeng.

Tottenham i ledelsen Og det var Tottenham som startet dagens kamp best, og etter drøye 17 minutter spill headet Adebayor inn kampens første mål, på et flott innlegg fra Mason.

Tottenham fortsatte å dominere i førsteomgangen, men lagene gikk til pause med 1-0-ledelse til hjemmelaget.

Rask utlikning De fleste som så førsteomgangen hadde nok regnet med at Tottenham kom til å fortsette å dominere i de siste 45, men andreomgangen hadde så vidt blitt blåst igang da innbytter Sammy Ameobi scoret sitt første mål, og utliknet for Newcastle.

Det tok drøye sju sekunder fra omgangen ble blåst i gang til ballen lå i mål!

- Det var bra å komme på, og jeg sa faktisk til Jack Colback at han skulle få ballen opp i hjørnet ved avspark. Å komme med fra nedrykksplassen hjelper oss mye, sier målscorer Ameobi til BBC etter kampen.

For etter 57 minutter spill kunne Newcastle-fansen juble på nytt. Ayoze Pérez headet Newcastla opp i ledelsen, i sin første kamp fra start.

Tottenham hadde flere sjanser til utlikning på tampen av kampen, men det endte 2-1 til Newcastle, som med det klatret opp på en 14. plass, og står med 10 poeng.

Tottenham falt én plass ned til 11. plass.

Tottenham spiller borte mot Aston Villa i neste runde, mens Newcastle møter Liverpool hjemme.