Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Newcastle selger fem mann

Newcastle vil kjøpe Brett Emerton (24) fra Feyenoord. Samtidig håper Bobby Robson å selge fem spillere.

Den greske landslagsstopperen Nikos Dabizas er blant de fem som selges. Etter kjøpene av Andy O'Brien, Titus Bramble og Jonathan Woodgate de siste sesongene har grekeren fått lite spilletid av Bobby Robson.

Clarence Acuna, Robbie Elliott, Jamie McClen og Wayne Quinn er de fire andre som har fått beskjed om at klubben ønsker å selge dem, skriver Soccernet.

Samtidig sier rapporter fra Nederland at Newcastle har lagt inn et bud på 34 millioner for den australske kantspilleren og sidebacken Brett Emerton, som lenge har vært ettertraktet av flere engelske klubber.

Bobby Robson tilbød Feyenoord 90 millioner sist sommer, men nederlenderene godtok ikke tilbudet om en overgangssum betalt i flere deler.

Nå har Emerton kun et år igjen av kontrakten, og Newcastle ønsker ikke å betale store summer for en spiller som kan gå gratis om et år.

- Kravet fra Feyenoord er fortsatt for høyt, og jeg er ikke sikker på om Newcastle er villige til å innfri det, sier Emertons agent Simon Konstantinidis.

- Jeg er ennå ikke involvert i samtaler med Newcastle, så det er rimelig å si at en avtale er et stykke unna. Det er bare 12 måneder igjen av spillerens kontrakt, og jeg tror ingen klubb vil være villig til å betale det Feyenoord krever. Det var 90 millioner sist sommer, og nå er prisen på 55 millioner slik jeg forstår det, sier Konstantinidis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media