Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Newcastle sender Johnsen hjem

Byr samtidig på Citys Distin.

(Dagbladet.no): Ronny Johnsens karriere i Newcastle er definitivt over, og nå er stopperen tilbake i Norge. Det bekrefter spillerens agent Rune Hauge overfor Dagbladet.no.

- Ronny vil ha førstelagsfotball, noe Graeme Souness ikke kan tilby. Derfor har de blitt enige om å avslutte forholdet. Ronny står nå fri til å finne seg en ny klubb, opplyser agenten.

Vålerenga neste?

Ifølge supporternettstedet Talk of the Tyne signerte Stokke-stopperen for halve sesongen i august, med opsjon på et halvt år til. Denne velger nå Newcastle-manager Graeme Souness ikke å benytte seg av.

Johnsen står høyt på ønskelista til Vålerenga.

- Får han ikke forlenget kontrakten med Newcastle, og det virker ikke sånn etter de kjøpene de har gjort, kan han spille for oss, sa Kjetil Rekdal til Dagbladet tirsdag.

- Vi har en dialog med Vålerenga. Så får vi se, sier Hauge til Dagbladet.no.

- Får ikke Distin

Newcastle hentet Johnsen etter at overgangsvinduet var stengt, og de ikke kunne kjøpe spillere under kontrakt. Nå er dette åpent igjen, og klubben i Nordøst-England vil gjerne forsterke sitt bakre ledd ytterligere - selv etter kjøpene av Jean-Alain Bomsoung og Celestine Babayaro.

I dag avviste Manchester City et bud på 5 millioner pund (ca. 58 millioner kroner) fra Souness på forsvareren Sylvain Distin.

Det bekrefter en talsmann for Manchester-klubben til BBC.

- Sylvain er ikke til salgs. Han har tre og et halvt år igjen av kontrakten, og han blir værende.

Distin spilte for Newcastle i 2001/2002-sesongen, men valgte City i stedet for Newcastle da låneavtalen med Paris St. Germain gikk ut.

INGEN SUKSESS: Ronny Johnsen får ikke forlenget kontrakten med Newcastle.
TILBAKE TIL NEWCASTLE?: City avviser imidlertid at de vil selge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media