FULLFØRER: John Carver, her fra kampen mot Leicester 2. mai, har fått tillit av styret etter dagens møte.Foto: Malcolm Couzens/Sportimage/Cal Sport Media/ NTB Scanpix
FULLFØRER: John Carver, her fra kampen mot Leicester 2. mai, har fått tillit av styret etter dagens møte.Foto: Malcolm Couzens/Sportimage/Cal Sport Media/ NTB ScanpixVis mer

Newcastle-sjefen med fornyet tillit etter møte med klubbstyret

- Tre ekstremt viktige kamper igjen.

Newcastles hardt pressede manager John Carver har klubbstyrets tillit. Mandag møtte 50-åringen toppledelsen til samtaler.

Newcastle har ikke vunnet på sine åtte siste kamper og står i fare for å rykke ned fra Premier League. Lørdag ble det et sviende 0-3-tap for et formsterkt Leicester. I tillegg til det stygge nederlaget ble to Newcastle-spillere utvist.

Etter kampen var manager Carver rasende og påsto blant annet at forsvarsspiller Mike Williamson hadde pådratt seg sitt røde kort med vilje. Det avviste Williamson blankt dagen derpå.

Mandag møtte den hardt pressede 50-åringen klubbens styre for å drøfte de siste ukenes svake resultater.

- Utfallet av diskusjonene er at styret, John Carver, hans støtteapparat og spillerne er fullt fokuserte på vår situasjon og de tre ekstremt viktige kampene som gjenstår denne sesongen. To av dem spilles på St. James' Park, skriver klubben i en uttalelse.

- Alle parter aksepterer et ansvar for den nåværende situasjonen, men er fast bestemt på å sørge for at klubben forblir i Premier League, heter det videre.

John Carver fikk jobben som manager i Newcastle da Alan Pardew forlot klubben til fordel for Crystal Palace i vinter.

Så langt har 50-åringen tapt 12 av de 17 første kampene som sjef.

(NTB)