Newcastle-sjefene rømte England

Hva er en lojal fotballsupporter? En som bare drikker seg full i klubbens egen bar! Kapittel to i Newcastle-skandalen smalt så kraftig i England i går at hovedpersonene flyktet til Barbados.

Bak seg etterlot Shepherd og styrekollega Douglas Hall et dusin nye uttalelser som for tida spilles av på betalingstelefoner i Nordøst-England.

Er du spesielt nysgjerrig, kan du også få kjøpt videoen der rikmannsgutta lirer av seg nye nedsettende kommentarer om alt og alle i Fotball-England.

Som sist helg går det kraftigst ut over Newcastles egne fans- som stadig fyller St. James' Park til randen til tross for elendig ligaform og nedrykksfare.

- Newcastle-området produserer flest gode spillere i England fordi folk her oppe ikke har noen framtid. Enten går de ned i gruva, jobber på skipsverft eller så spiller de fotball. Null konkurranse, sier Hall til News of the World.

Andre som får passet sitt påskrevet er sportsminister Tony Banks, Gary Lineker og klubbens egen store sønn Paul Gascoigne.

  • I fete typer får sportsministeren lese at han er ubrukelig. Lineker er uegnet som manager og passer best til å reklamere for
potetgull. Men Gazza rett og slett er ferdig.