Newcastle-spillerne skrøt av LSK-fansen

Mens engelske pressefolk lurte på hva nordmennene «gikk på».

(Dagbladet.no): «You\'re not singing anymore», ertet Newcastle-fansen da laget deres gikk opp til 1-0 mot Lillestrøm på Åråsen i går.

De fikk spise i seg ordene sine.

For selv om Lillestrøm fikk en fotballeksjon av Newcastle nede på banen, fikk de rundt 1000 Newcastle-supporterne en like solid sangleksjon av Kanarifansen.

Stemningen på St. James Park er kjent for å være av de beste i England, men etter kampen på Åråsen skrøt Newcastle-spillerne uoppfordret av trøkket på tribunen.

- Flere spillere kom bort til meg etter kampen og sa de var utrolig imponerte over livet på tribunen, sier LSK-kaptein Anders Rambekk.

Newcastle-keeper Shay Given var en av dem.

- De lagde virkelig liv, selv om laget deres tapte, sier han til Dagbladet.no.

De engelske journalistene på pressetribunen lurte på sin side hva Kanarifansen gikk på, særlig under sangen «Vi later som vi scorer mål».

HOLDT KOKEN: Selv om Lillestrøm ikke klarte å gi Newcastle skikkelig kamp på banen, regjerte Kanarifansen på tribunen. Etterpå fikk de skryt av Newcastle-spillerne. Foto: SCANPIX
HOLDT KOKEN: Selv om Lillestrøm ikke klarte å gi Newcastle skikkelig kamp på banen, regjerte Kanarifansen på tribunen. Etterpå fikk de skryt av Newcastle-spillerne. Foto: SCANPIX Vis mer

Den kom blant annet 20 sekunder etter at Belozoglu Emre hadde satt inn 3-0 for Newcastle - og de engelske pressefolkene så ut som et stort spørsmålstegn da hjemmefansen gikk av hengslene som om de hadde vunnet kampen.

Det gjorde ikke Lillestrøm.

Men kampen på tribunen vant de overlegent.