ARRESTERT: Newcastles Nile Ranger (over) er løslatt mot kausjon. Her i duell med Evertons John Heitinga. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
ARRESTERT: Newcastles Nile Ranger (over) er løslatt mot kausjon. Her i duell med Evertons John Heitinga. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel RoddisVis mer

Newcastle-spiss arrestert, mistenkt for voldtekt

Nile Ranger i trøbbel igjen.

(Dagbladet): Newcastles 21-årige angriper Nile Ranger ble i dag løslatt mot kausjon, etter å ha blitt arrestert mistenkt for voldtekt, melder Sky.

21-åringen ble innbragt av politiet og avhørt, etter at en kvinne anmeldte en voldtekt på et hotell natt til torsdag.

- Torsdag 24. januar rapporterte en kvinne til politiet at hun hadde blitt voldtatt på et hotell i Jesmond. En 21 år gammel mann er arrestert på en adresse i Forest Hall, mistenkt for voldtekten, sier en talsmann for politiet.

Ranger har ikke vært fast på Newcastles lag etter å ha kommet tilbake til a-stallen etter flere utlån denne sesongen, men har likevel gjort seg bemerket.

Etter tapet for Reading i helga hisset han på seg store deler av supporterne på Twitter da han ba dem bli hjemme dersom de bare kom for å bue mot laget.

Det ble ikke bedre da han stavet navnet sitt i pundsedler og la ut et bilde av det på Instagram.

Ranger har også flere ganger tidligere i ungdommen vært i klammeri med politiet, blant annet i forbindelse med ran og vold.