DUMPET:  Papiss Cisse fortalte Rachelle Graham at han skulle på ferie i hjemlandet. Newcastle-spilleren giftet seg i stedet med Diallo Awa. Foto: NTB Scanpix.
DUMPET: Papiss Cisse fortalte Rachelle Graham at han skulle på ferie i hjemlandet. Newcastle-spilleren giftet seg i stedet med Diallo Awa. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Newcastle-stjerna fortalte kjæresten at han skulle på ferie. Giftet seg med en annen

Papiss Cisse dumpet «Miss Newcastle».

(Dagbladet): Newcastle-spissen Papiss Cisse er den store snakkisen i England i dag. Senegaleseren pryder forsiden til tabloidavisa The Sun, etter en oppsiktsvekkende ferietur.

Tidligere «Miss Newcastle», Rachelle Graham har hatt et av/på-forhold med Papiss Cisse. Forrige uke kysset hun farvel med Cisse, troende om at han skulle tilbringe en måned hjemme i Senegal.

Etter noen dager hvor Cisse ikke svarte Graham på meldinger, var overraskelsen stor da han hun oppdaget et bilde som viste en nygift Cisse ved Yacht Club utenfor Paris.

 DUMPET:  Rachel Graham (t.v) her sammen med Miss Liverpool fra 2013 Jade Bulmer, ble dumpet av Cisse. Foto: NTB Scanpix.
DUMPET: Rachel Graham (t.v) her sammen med Miss Liverpool fra 2013 Jade Bulmer, ble dumpet av Cisse. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg er dypt såret og skuffet over å finne ut at han har giftet seg etter at vi har tilbrakt så mye tid sammen, uten å si noe til meg, sier Rachelle Graham til The Sun ifølge Daily Mail.

- Men det er hans liv og hvis det er dette han ønsker er det ikke mye jeg kan gjøre med det. Jeg skulle bare ønsket han hadde fortalt meg først.

Cisses kone Diallo Awa lever til daglig i Paris hvor hun spiller volleyball for Stade Francais og jobber som modell. Bildene som de engelske tabloidavisene har fått tilgang til, viser et lykkelig brudepar som er i ferd med å kutte opp bryllupskaka.

 NYGIFT:  Newcastle United-spissen Papiss Demba Cisse giftet seg i Frankrike med  Diallo Awa. Foto: AP Photo/Richard Sellers/NTB Scanpix.
NYGIFT: Newcastle United-spissen Papiss Demba Cisse giftet seg i Frankrike med Diallo Awa. Foto: AP Photo/Richard Sellers/NTB Scanpix. Vis mer

Newcastle-stjerna har ikke scoret i ligaen siden 27. februar. Mye grunnet en sju kampers karantene, etter han og Manchester Uniteds Jonny Evans spyttet på hverandre.

- Ja, jeg er veldig lei meg og såret ettersom vi var veldig tett og jeg har stolt på han i flere år. Jeg hadde et fint liv før jeg møtte Papiss, og jeg går for å få det tilbake nå, skriver Graham på sin Twitter-profil.