Newcastle vant toppkampen

Det er duket for en av de store kampene i Premier League. Chelsea vant i fjor, men er betydelig vekket av skader foran dagens oppgjør. Dagbladet.no fulgte kampen direkte

Dagbladet.no fulgte kampen direkte

Toppoppgjøret på St. James` Park mellom Newcastle og Chelsea, henholdsvis nummer tre og fire i Premier League ligger an til å bli lørdagens store kamp. Den tidligere Leeds_stopperen Jonathan Woodgate får trolig sin debut for hjemmelaget som har vunnet 4 av sine 5 siste kamper. Woodgate var en av de viktigste brikkene i tidligere manager David O` Learys vei til toppen med det unge Leeds-laget for noen år siden. I det siste har det imidlertid vært problemer både på og utenfor banen for mannen mange trodde skulle bli en av Englands mest sentrale spillere. En lårskade har holdt Woodgate ute av Newcastle-laget, men i dag tyder det meste på at han endelig får sin debut. Laurent Robert og Jermaine Jenas er begge skadet, men det er allikevel bortelaget som har det mest svekkede laget.

Chelsea-sjef Claudio Ranieri må klare seg uten stjernespillere som Marcel Desailly, Emmanuel Petit og Graeme Le Saux. I fjor vant Chelsea 2-1 på St. James`, mens det ble uavgjort i London. Så gjenstår det å se om det blir storscorer Alan Shearer (21 mål) eller Jimmy Floyd Hasselbaink og Gianfranco Zola (13 mål hver) som får mest å gjøre.