Newcastle vant

Newcastle slo Middlesbrough 2-0, men Alan Shearer må fortsatt vente på sitt ligamål nummer 100. Kampen minutt for minutt.

Alan Shearer var på jakt etter sitt ligamål nummer 100 i kveldens lokaloppgjør mot Middlesbrough. Det fikk han ikke, men the Magpies kan trøste seg med tre poeng etter en jevn og tett kamp.

Ameobi sendte Newcastle i ledelsen i første omgang på en heldig måte. Han forsøkte å flikke ballen videre, men bommet. Men den mislykkede flikken ble til en perfekt pasning til ham selv, og takket være en kvikk reaksjon kunne han enkelt plassere ballen i motsatt hjørne og i mål.

Resten av kampen ble en jevn og hard affære, og Middlesbrough var nære en utlikning etter 10 minutter av annen omgang. Desverre for Boro gikk skuddet i stolpen og ut.

Etter hvert som Middlesbrough satset framover kom også sjansene til Newcastle. Og Borokeeper Mark Schwarzer må vel kunne sies å ha hatt en bedre dag på jobben enn i kveld.

Først ga han en litt umotivert retur på et halvtamt skudd fra 16 meter, han ble lurt av spretten, før han reddet returen mesterlig til corner.

På den påfølgende corneren mistet han ballen til Caldwell, som enkelt kunne sette ballen i mål og til en sikker 2-0 ledelse tre minutter før full tid. Schwarzer gikk opp helt upresset på corneren, og målet må kunne kalles en gedigen keepertabbe.

Og bare for å strø salt i det blødende Borosåret, fikk Franck Queuedrue marsjordre for sitt andre gule kort for kvelden to minutter senere.

Lagene:

Newcastle: Given, Griffin, Hughes, Caldwell, Bernard, Solano, Jenas, Speed, Robert, Shearer, Ameobi.

Middlesbrough: Schwarzer, Parnaby, Southgate, Ehiogu, Queudrue, Geremi, Boateng, Greening, Job, Nemeth, Maccarone.

Følg kampen fra kl. 21!

JUBLER FOR SEIER: Alan Shearer sto med 99. ligamål for Newcastle foran møtet med Boro.