Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Newcastle vil ha Gravesen

Roeder stor beundrer av dansken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Thomas Gravesen har slitt med å tilpasse seg blant stjernene i Real Madrid, og sist uke havnet i nok en klinsj - denne gang med Robinho.

Nå ønsker han seg tilbake til Premier League.

Og Newcastle-manager Glenn Roeder tar gjerne i mot dansk midtbane-dynamitt.

- Det er naturlig at det spekuleres i en overgang til oss for Gravesen siden han har spilt sammen med Michael Owen i Madrid, sier Roeder til Skysports.

- Gravesen og hans agent sier de vil returnere til England, og vi vil alltid være interessert i spillere av høyeste kvalitet, fortsetter Roeder.

- Blir han tilgjengelig vil nok både vi og mange andre Premier League-klubber ønske å signere Gravesen.

UROKRÅKE:Thomas Gravesen ønskes nå av Newcastle. Her ses tøffingen i klinsj med Robinho under Real Madrids treningsleir. Fotio:AP/SCANPIX
UROKRÅKE:Thomas Gravesen ønskes nå av Newcastle. Her ses tøffingen i klinsj med Robinho under Real Madrids treningsleir. Fotio:AP/SCANPIX Vis mer
<B>ØNSKER GRAVESEN:</B>Newcastle-manager Glenn Roeder har allerede hentet Damien Duff. Nå vil han også ha Thomas Gravesen.