RETUR? Engelske aviser skriver i dag at Newcastle ønsker å hente tilbake Andy Carroll som ikke har slått til etter overgangen til Liverpool for et år siden. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
RETUR? Engelske aviser skriver i dag at Newcastle ønsker å hente tilbake Andy Carroll som ikke har slått til etter overgangen til Liverpool for et år siden. Foto: Phil Noble, Reuters/ScanpixVis mer

- Newcastle vil hente tilbake Carroll

Hevder engelske aviser. Agenten benekter påstandene.


(Dagbladet): Flere engelske aviser skriver i dag at Newcastle er klare for å hente tilbake Andy Carroll fra Liverpool.

Agenten hans, Mark Curtis, sier imidlertid til BBC at det ikke er noen sannhet i dagens avishistorier.

- Han er fornøyd i Liverpool, sier agenten.

Den høyvokste spissen hadde en strålende høstsesong for Newcastle i 2010, og ble hentet for 35 millioner pund i overgangsvinduet i januar 2011.

Han har ikke fått det til i den helrøde drakta, og nå svirrer altså spekulasjonene om en retur på ryktebørsen. The Times (krever betalt innlogging) og The Guardian er blant avisene som melder dette i dag.

The Times erfarer at Newcastle er villige til å betale 15 millioner pund, mens de forventer at Liverpool vil kreve omkring 25 millioner.

The Guardian hevder at Liverpool har gitt Newcastle beskjed om å betale 20 millioner, mens gamleklubben ikke vil gi mer enn 10. Guardian har muligens sine opplysninger fra The Sun, som man alltid skal ta med en klype salt når det gjelder Liverpool-nyheter. The Sun siterer imidlertid en ikke navngitt Newcastle-kilde.

Carroll skal ha firedoblet lønna da han flyttet til Anfield, og får nå omkring 80 000 pund (740 000 kroner) i uka. Han vil neppe være villig til å gå mye ned i lønn, noe som kan være med å begrense hvor mye Newcastle har råd til å betale i overgangspenger.

The Times skriver at Liverpool avviser at det er formelle samtaler, og sier at de ikke ønsker å selge kraftspissen. Likevel hevder avisa at klubben kan være villige til å selge dersom de får igjen en betydelig del av utlegget som gjorde Carroll til den dyreste britiske fotballspilleren noensinne.

Ifølge en SMS-utveksling med Steve Wraith i Newcastle-fanzina Toon Talk hevdet Carroll at han ble solgt mot sin vilje i fjor.

Da han scoret som innbytter mot Oldham i FA-cupkampen på fredag, var det Carrolls første mål på 11 kamper for Liverpool.