Newcastle ville teste Jarstein

23-åringen sa nei.

(Dagbladet.no): Rune Almenning Jarstein blir ikke med Odd Grenland ned i adecco-ligaen. I dag ble det klart at landslagskeeperen heller ikke drar til Newcastle.

Ifølge TV 2-Sporten fikk 23-åringen en forespørsel om han ville trene med Premier League-klubben i tre dager neste uke. Henvendelsen ble avvist.

Jarsteins rådgiver Jan Kvalheim forteller at Newcastles tilbud hadde feil timing, fordi det er ferietid for norske fotballspillere etter en lang sesong.

- Dessuten skal ikke en landslagsspiller behøve å dra på prøvespill. Jarstein er for god til det, sier Kvalheim til TV 2.

Rosenborg og Vålerenga er begge interesserte i Håkon Opdals reserve i landslagsburet. Og Jarstein har vært i samtaler med begge klubber.

- En overgang til en norsk klubb ligger nærmest, sier rådgiveren til TV-kanalen.

TROLIG TIL NORSK KLUBB: Rune Almenning Jarstein ønsket ikke å teste seg i Newcastle, som allerede har toppkeeperne Shay Given og Steve Harper i stallen. Foto: Scanpix
TROLIG TIL NORSK KLUBB: Rune Almenning Jarstein ønsket ikke å teste seg i Newcastle, som allerede har toppkeeperne Shay Given og Steve Harper i stallen. Foto: Scanpix Vis mer
Newcastle ville teste Jarstein