Newcastles franske midtbanedirigent frir til Moyes

Cabaye innrømmer United-interesse.

FRIR: Franske Yohan Cabaye har gjort det helt klart at han kunne kunne tenkt seg å spille i den røde drakten til Manchester United i fremtiden. Foto:REUTERS/David Moir
FRIR: Franske Yohan Cabaye har gjort det helt klart at han kunne kunne tenkt seg å spille i den røde drakten til Manchester United i fremtiden. Foto:REUTERS/David MoirVis mer

(Dagbladet): Newcastle endte opp med en sesong under pari, og Alan Pardews gutter falt hele elleve plasser fra kanonsesongen i fjor.

Salget av Demba Ba til Chelsea i januar var selvsagt utslagsgivende, men flere av de andre spillerne som i fjor presterte på øverste hylle har sviktet i år.

En av spillerne som har vært i nærheten av å holde fjorårsnivået på Newcastles midtbane er franske Yohan Cabaye, men det blir nå spekulert rundt hans fremtid i klubben.

I et intervju med Canal+ innrømmet 27-åringen at han er meget interessert i å spille for Manchester United.

- Ja, selvfølgelig er jeg interessert i en overgang til Manchester United. Jeg har likt den klubben lenge.

Klubben som holder hus på Old Trafford har vært gjennom et manager-bytte denne våren, men det får ikke Cabaye til å endre mening.

- «Sjefen» har forsvunnet, men de har ansatt en meget god erstatter. Det kunne blitt en spennende utfordring, men for øyeblikket er jeg i Newcastle.

Cabaye er for øyeblikket sammen med resten av den franske landslagstroppen i Sør-Amerika hvor de skal spille mot Brasil på søndag. Han vil ikke ta stilling til hva han skal gjøre neste år før sesongen er helt avsluttet.

- Etter landslagskampene skal det bli godt med en ferie for å klarne hodet etter en lang sesong. Jeg lar agentene mine jobbe for meg, men du vet aldri hva som kan skje i fotball, avsluttet franskmannen.