- Next question!

Rösler ville ikke gi råd til Nordlie.

GRAN CANARIA (Dagbladet): Uwe Rösler har i sitt trenerliv bare opplevd medaljestrid. Det nekter han å tro skjer i 2007.

For nå regner han med å se baksida av medaljen han aldri fikk i løpet av sine to år som trener i Lillestrøm, hvor det ble to fjerdeplasser.

-  Tuller du? er svaret Dagbladet får når vi spør om tippeligagull er en del av målsettinga for Viking i 2007.

Godt humør

Uwe Rösler har nettopp gjennomført første økt med Viking under den 12 dager lange treningsleiren på Gran Canaria. Tyskeren scoret selv et herlig mål i spilldelen, og virker å være i strålende trenerhumør. Men medalje tror han absolutt ikke på.

-  La meg minne om hvordan det gikk med Viking i 2006, sier han.

-  Men Tippeligaen er jo blitt sånn - det svinger fra år til år.

-  Nei. Vi har en lang vei å gå, og må styrke laget på flere områder, ikke minst i angrepet. De vi har må i tillegg forbedre seg. Først i mars vil vi lage ordentlige målsettinger, men det vil ikke være topp 3 i år, sier han.

SKRUR NED FORVENTNINGENE: Uwe Rösler tror Dagbladet tullet på spørsmål om målsettinga er gull i 2007. Foto: Erling Hægeland
SKRUR NED FORVENTNINGENE: Uwe Rösler tror Dagbladet tullet på spørsmål om målsettinga er gull i 2007. Foto: Erling Hægeland Vis mer

Og da vi ba Uwe Rösler gi sin arvtaker, Tom Nordlie, et råd i starten av hans trenergjerning på Åråsen, fikk vi en Uwe Spesial til respons:

- Next question.

Prøvespill

Viking jobber nå med å få flydd ned en utlending - de vil ikke oppgi navnet - til treningsleiren for prøvespill. I tillegg er Thomas Myhre fortsatt et hett navn.

-  Jeg snakker jevnlig med Thomas. Han må få klarhet i hva som skjer i Charlton. Men vil han til Norge, så skal vi ha et ord med i laget, sier sportsdirektør Egil Østenstad.

• Din mening: Fører Rösler Viking til medalje i år?

<B>INGEN RÅD</B>: Tom Nordlie og Uwe Rösler byttet jobber i høst. Men noe råd til sin arvtaker i Lillestrøm vil ikke Rösler komme med.