<strong> HENGER ETTER:</strong>  Brasil-stjernen Neymar skadet seg i kvartfinalen, og i de to neste VM-kampene tapte lagkameratene. Superstjernen mener flere nasjoner ligger foran hans egen. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA
HENGER ETTER: Brasil-stjernen Neymar skadet seg i kvartfinalen, og i de to neste VM-kampene tapte lagkameratene. Superstjernen mener flere nasjoner ligger foran hans egen. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA Vis mer

Neymar: - Brasiliansk fotball har havnet i bakleksa

Snakker ut om VM-exiten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasil-stjernen Neymar mener laget hans måtte betale prisen i VM for å ha havnet i bakleksa.

I et eksklusivt intervju med TV-stasjonen Globe slår Neymar fast at Brasil i beste fall fortjente karakteren 7 av 10 mulige for innsatsen under mesterskapet på hjemmebane.

Neymar mener brasilianerne må akseptere at landslaget ikke er hva det en gang var.

- Brasiliansk fotball har falt bakpå. Tyskland og Spania er foran oss. Vi har havnet i bakleksa, og vi må være ærlige nok til å erkjenne det, sa han i TV-intervjuet.

Brasils drøm om en sjette VM-tittel ble revet i fillebiter da Tyskland knuste vertsnasjonen hele 7-1 i semifinalen. Neymar mener det ikke var noen spesielle årsak som førte til den spektakulære kollapsen.

- Det ble ikke gjort noen konkrete feil av «Selecao». Jeg er ikke en som forstår store mengder taktikk, sa Barcelona-stjernen da han ble spurt om å sette fingeren på noe trenerapparatet kunne gjort annerledes.

Neymar ønsker ikke å legge skyld på Luiz Felipe Scolari, som trakk seg som brasiliansk landslagssjef etter VM.

- Jeg hadde en leder som var en av de beste brasilianske trenerne jeg har hatt.

For Neymar tok VM slutt da han måtte ut med ryggskade i kvartfinalen mot Colombia.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer