Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar (19) viste seg frem foran Ancelotti og Mancini

Følges tett av «alle» de europeiske storklubbene.

STORSPILTE: Med Carlo Ancelotti og Roberto Mancini på tribunen scoret supertalentet Neymar to mål da Brasil tok en enkel seier over Skotland i London. Foto: AP Photo / Tom Hevezi / Scanpix
STORSPILTE: Med Carlo Ancelotti og Roberto Mancini på tribunen scoret supertalentet Neymar to mål da Brasil tok en enkel seier over Skotland i London. Foto: AP Photo / Tom Hevezi / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): • Brasil - Skottland 2-0

Han har fått en prislapp på 280 millioner kroner og klubber som Real Madrid, Barcelona, Juventus, Inter, West Ham (!) og Manchester City følger han tett.

Med Carlo Ancelotti og Roberto Mancini på tribunen storspilte supertalentet Neymar mot Skottland, og scoret to mål da Brasil tok en enkel seier.

Det har lenge vært kjent at Chelsea er interessert i spissen, og Santos har allerede avist ett bud fra fjorårets Premier League-vinnere.

I et intervju i dagens Gazetta Della Sport sier Neymar at en overgang til Italia er en øsnket destinasjon, ifølge ESPN.

- Det er målet, men en overgang til europeisk fotball generelt er også interessant. Jeg er fornøyd i Santos, men alle har lyst til å spille i Serie A, sier han.

Storspilte Og etter dagens kamp er interessen lett å forstå.

FØLGES TETT: Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Juventus, Inter, West Ham (!) og Manchester City er bare noen av klubbene som følger Neymar tett. Foto: Reuters / Kieran Doherty / Scanpix
FØLGES TETT: Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Juventus, Inter, West Ham (!) og Manchester City er bare noen av klubbene som følger Neymar tett. Foto: Reuters / Kieran Doherty / Scanpix Vis mer

19 åringen var nemlig i storslag på Arsenals hjemmebane og sendte de gule i ledelsen like før pausen.

Han fikk ballen i feltet, og selv om mottaket ikke var det beste klarte han å vri ballen rundt oppasseren og i det lengste hjørnet.

Kvarteret før slutt trygget han seiren da han skaffet og scoret på straffe.

Blackpools Charlie Adam klippet Neymar i hælen, og stortalentet gikk i bakken. Howard Webb pekte på strakkemerket, og Neymar satte ballen sikkert i mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media