Neymar ble møtt av 55.000 supportere

Skrev under på en femårskontrakt i dag.

 FOLKEHAV:  Neymar fikk en varm velkomst på Nou Camp i dag. Foto: Gustau Nacarino / Reuters / NTB Scanpix.
FOLKEHAV: Neymar fikk en varm velkomst på Nou Camp i dag. Foto: Gustau Nacarino / Reuters / NTB Scanpix.Vis mer

Den brasilianske fotballstjernen Neymar (21) hadde en vellykket legesjekk og skrev under en femårskontrakt med Barcelona mandag.

 Etter at signeringen var unnagjort, ble Neymar ønsket velkommen av 55.000 supportere på Camp Nou. Det var en av de mest besøkte spillerpresentasjonene i spansk fotball noensinne.

Enkelte supportere hadde ventet i flere timer på å få se Neymar i Barcelona-drakt.

Dyr underholdning Den brasilianske 21-åringen kom rett til Barcelona etter søndagens 2-2-kamp mot England i Rio de Janeiro. Etter presentasjonen dro han rett tilbake til Brasil for å ta del i forberedelsene til prøve-VM på hjemmebane neste måned.

Det er ikke klart hvor mye Barcelona har betalt for å sikre seg Neymar fra Santos. Medierapportene spriker mellom 50 og 70 millioner euro. Det tilsvarer mellom 380 og 530 millioner kroner.

Tidligere Barcelona-trener og klubblegende Johan Cruyff sa i forrige uke at han er usikker på om Neymar vil finne seg til rette i Barcelona sammen med fotballstjernen Lionel Messi.

Andrés Iniesta er ikke bekymret.

- Gode spillere vil alltid forstå hverandre. Messi vil gjøre Neymar til en bedre spiller, mens Neymar vil kunne gjøre Messi enda bedre. Fotball er et lagspill, sier midtbanespilleren.

 (NTB)