JUVEL: Neymar er en av de mest spennende unge spillerne i verden, og står på blokka til de fleste av storklubbene i Europa. Men supertalenten blir i Santos til minst 2014, ifølge faren. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI
JUVEL: Neymar er en av de mest spennende unge spillerne i verden, og står på blokka til de fleste av storklubbene i Europa. Men supertalenten blir i Santos til minst 2014, ifølge faren. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNIVis mer

Neymar drar tidligst til Europa i 2014

Faren røper hvilken klubb som er førstevalget.

Neymar skal ingen steder med det første. Ifølge pappa Neymar da Silva blir den brasilianske fotballstjernen i hjemlandet og spiller for Santos minst fram til VM i 2014.

Neymar senior presiserer overfor den Barcelona-baserte avisen Sport at sønnen vil til Europa for å fortsette karrieren der, men at det ikke haster.

- Han vil først at det skjer i 2014, sier faren.

Han bekrefter at dette er grunnen til at kontrakten med Santos er blitt forkortet fra 2015 til 2014, slik at Neymar kan vise fram sitt store talent i fotball-VM på hjemmebane.

Det er lenge vært antatt at Neymar vil dra til spansk fotball den dagen han forlater Brasil. Ifølge faren er Barcelona mest interessant for sønnen.

- Barca, selvfølgelig. Barcelonas fotball er ganske lik den Neymar ønsker å spille, ikke sant? Men det kan hende at Barcelona ikke er interessert i å hente ham i 2014, sier Neymar senior.

(NTB)