RAPPKJEFTET: Joey Barton har ikke for vane å gå stille i gangen. Nå er det Neymar som får gjennomgå. Foto: Claude Paris / Ap
RAPPKJEFTET: Joey Barton har ikke for vane å gå stille i gangen. Nå er det Neymar som får gjennomgå. Foto: Claude Paris / ApVis mer

- Neymar er fotballens Justins Bieber

Joey Barton slenger med leppa igjen.

(Dagbladet): Forrige uke ble sjakkesset Magnus Carlsen kalt «sjakkens Justin Bieber» av britiske aviser. Nå er det den brasilianske superstjernen Neymars tur til å bli sammenlignet med tenåringsidolet.

- Neymar er fotballens Justin Bieber. Briljant på YouTube, kattepiss i virkeligheten, skriver Olympique de Marseille-spiller Joey Barton på Twitter.

Det er ikke første gangen Barton kommer med åpenbare provokasjonsforsøk på mikrobloggnettstedet. Tidligere har han angrepet både Paul Gascoigne og Dietmar Hamman.

30-åringen har også slengt med leppa i retning Neymar før. Den gangen svarte brasilianeren med at han ikke hadde hørt om Barton. Foreløpig har han ikke respondert til britens uttalelser i denne omgang.

Bakgrunnen skal ha vært at Barton satt og så Brasil - Russland, en treningskamp som ble spilt på Stamford Bridge i London. I tillegg til Neymar, får den brasilianske toppdivisjonen gjennomgå av spilleren som er på utlån fra QPR.

- Slutt med pratet om mål i den brasilianske ligaen. Jeg scoret 77 mål på en sesong i U14-ligaen i Rainhill og Byrne. Det er en tøffere liga en den brasilianske, skriver Barton.

KATTEPISS?: Neymar blir kalt kattepiss av Joey Barton. Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap
KATTEPISS?: Neymar blir kalt kattepiss av Joey Barton. Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap Vis mer