Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar ertet Brasil-fansen etter 8-0

Scoret hattrick, ba om smil.

SLIK SKAL DET GJØRES: Neymar (t.h) feiret med Lucas og Hulk i storseieren mot Kina. Santos-spissen dro i munnvikene i retning fansen, som uka før hadde pepet ut spissen og flere Brasil-spillere. Foto: REUTERS / MOWA PRESS / NTB Scanpix
SLIK SKAL DET GJØRES: Neymar (t.h) feiret med Lucas og Hulk i storseieren mot Kina. Santos-spissen dro i munnvikene i retning fansen, som uka før hadde pepet ut spissen og flere Brasil-spillere. Foto: REUTERS / MOWA PRESS / NTB Scanpix Vis mer

De brasilianske supporterne gjenvant troen på sine fotballmenn etter tilløp til sambafotball og kalasseier 8-0 over Kina.

Etter tapet for Mexico i OL-finalen var det tilløp til pipekonsert da det «bare» ble 1-0 i kampen mot Sør-Afrika sist uke.

Da Kina var banket i natt samlet spillerne seg i midtsirkelen og takket publikum.

- Det er den forbindelsen til dem vi er avhengig av. Vi vet at vi må forbedre oss, men vi kan ikke klare det uten fansen, sier høyrebacken Daniel Alves.

- Med deres hjelp blir det mye lettere. Brasils landslag tilhører oss alle, og hvis vi kan jobbe sammen blir det enklere å finne flyten, mente Alves.

Neymar scoret tre mål i kampen. I tillegg til et selvmål kom også Ramires, Lukas, Hulk og Oscar på scoringslisten.

STØRSTE SEIER UNDER NY TRENER:  Ikke siden han ble ansatt i 2010 har Brasil-trener Mano Menezes fått oppleve mer enn en firemålsseier, før i natt. AFP  PHOTO / ANTONIO SCORZA / NTB SCANPIX
STØRSTE SEIER UNDER NY TRENER: Ikke siden han ble ansatt i 2010 har Brasil-trener Mano Menezes fått oppleve mer enn en firemålsseier, før i natt. AFP PHOTO / ANTONIO SCORZA / NTB SCANPIX Vis mer

Før avspark sa Santos-stjernen Neymar at han var skuffet over publikums reaksjon etter kampen forrige fredag.

- Jeg ble dårlig på grunn av det som skjedde mot Sør-Afrika. Jeg er ingen maskin. Jeg var helt utbrent etter kampen fredag, både fysisk og mentalt.

Hulk scoret da et skudd fra Neymar traff tverrliggeren og gikk ut.

- Laget spilte med hjertet fra starten. Vi ga aldri opp og det betydde noe. Det gjorde at vi kunne vinne stort, sier Hulk.

(NTB-Reuters/Dagbladet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media