Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar feirer jul og kontraktssamtaler med nyfarget nisseskjegg

- Jeg kunne ikke vært mer lykkelig.

HÅRFAGER: Barcelonas stjerneving Neymar er kjent for sine spenstige og skiftende hårsveiser. Nå har også skjegget latt seg farge, og brasilianeren feirer jul med nisseskjegg. Neymar er også i ferd med å forlenge sin kontrakt med Barcelona. Foto: REUTERS/Albert Gea
HÅRFAGER: Barcelonas stjerneving Neymar er kjent for sine spenstige og skiftende hårsveiser. Nå har også skjegget latt seg farge, og brasilianeren feirer jul med nisseskjegg. Neymar er også i ferd med å forlenge sin kontrakt med Barcelona. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer

(Dagbladet): Den brasilianske superstjernen Neymar jr. (22) er kjent for sine mange hårfrisyrer. Nå har Barcelona-vingen grodd skjegg, og selvfølgelig lar han heller ikke det være urørt.

På julaften la Brasil-kapteinen ut bilder av sin nyfargede hvite skjeggpryd på twitter:

«Ho ho ho, god jul», skriver 22-åringen, som både får beskjed om å barbere det vekk umiddelbart, og skryt for å se voksen ut av de over 10 000 som allerede har delt innlegget.

Det er ikke bare jul brasilianeren kan feire, ifølge Barcelona-avisen Sport er Neymar også langt på vei klar til å forlenge sin kontrakt med den katalanske storklubben.

- Kunne ikke vært mer lykkelig Femårskontrakten Neymar fikk da han ankom Barcelona for det som til slutt viste seg å være 536 millioner kroner i 2013, går ut sommeren 2018.

Siden den gang har den lille teknikeren etterhvert blitt en viktig del av Barcelonas førstelag, og både spilleren og agenten føler det er på tide at han får ny kontrakt.

Det er snakk om to års forlengelse, altså frem til sommeren 2020.

- Selvfølgelig vil Barcelona fornye med ham, sier Neymars agent, Wagner Riberio til Sport.

Videre understreker agenten at Neymar har forbedret seg kraftig siden debutsesongen, og at klubben snart er enig med Neymar om ny kontrakt. Neymar selv er også klar på hva han vil.

- Jeg kunne ikke vært lykkeligere i Barcelona. Når vi snakker med klubben, kommer jeg til å fornye, sier Neymar til samme avis.

Så langt denne sesongen har det brasilianske fotballvidunderet scoret 14 mål, hvilket er ett mål mindre enn det han scoret i løpet av hele sin første sesong med klubben.

Barcelona feirer jul på en andreplass i La Liga, ett poeng bak rivalene Real Madrid. Sistnevnte har imidlertid en kamp til gode, på grunn av at de har deltatt i klubb-VM, som de vant mot San Lorenzo i helgen.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media