Neymar forsvarer faren sin etter mafia-anklager: - Bevis det!

Forstyrrelser før kvartfinalen.

IKKE DEN BESTE OPPLADINGEN: I går ble Neymar møtt av nye anklager mot sin far. Det fikk ham til å gå avisa Folha de Sao Paulo kraftig i møte via Instagram.
IKKE DEN BESTE OPPLADINGEN: I går ble Neymar møtt av nye anklager mot sin far. Det fikk ham til å gå avisa Folha de Sao Paulo kraftig i møte via Instagram. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld står Brasil og Neymar foran sin hittil største utfordring i fotball-VM. Et imponerende Colombia står på motsatt banehalvdel, og duellen mellom Neymar og Colombias stjerneskudd James Rodriguez er på alles lepper.

Men i går fikk Neymar helt andre ting å tenke på. Avisa Folha de Sao Paulo skrev om 11 arrestasjoner i forbindelse med en billettskandale i forbindelse med det pågående mesterskapet.

Fransk-algirske Mahamodou Lamine Fofana skal ha organisert en gruppe som videresolgte VM-billetter på svartebørsen. Fofana skal ha blitt observert på en fest der flere kjente mennesker også skal ha vært tilstede.

På grunnlag av telefonavlytting skal politiet ha pågrepet Fofana og de andre, mistenkt for blant annet mafiavirksomhet.

Blant dem som ifølge Folha de Sao Paulo også kan være involvert er Brasils tidligere landslagssjef Dunga, Ronaldinhos bror, i tillegg til flere andre brasilianske stjerner fra VM-laget i 1970.

Og Neymars far.

- Journalistene er feilinformerte og uansvarlige. Bevis det, eller enda bedre, snakk sant, skriver Neymar på sin offisielle Instagram-konto.

Neymars far fikk masse oppmerksomhet etter at det ble avslørt at 40 millioner euro av Neymars Barcelona-overgang sannsynligvis gikk til selskapet hans, og ikke den selgende klubben Santos.

I tillegg dukket det opp påstander fra Santos-presidenten om at Neymar senior blant annet hadde krevd en orgie i London for å la Neymar gå.

I går så Neymars familie seg lei av at familieoverhodet til stadighet blir trukket inn i skandaler, og i tillegg til Neymars hjertesukk på Instagram, publiserte familien følgende melding på Neymars offisielle nettsider:

- Vi er lei grunnløst sladder og løgner som bare hjelper på avissalget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer