Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar gråt av smerte. Båret av banen

Dårlig nytt for Paris Saint-Germains Champions League håp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PSG-Marseille 3-0 (Dagbladet): Paris Saint-Germain (PSG) leder Ligue 1 med 14 poeng. Derfor var det få som trodde de skulle få store problemer mot ligatreer Marseille i dagens oppgjør på Parc des Princes.

Kampen startet med at Kylian Mbappe oppskriftmessig scoret etter ti minutter.

Deretter fulgte et Rolando-selvmål, før Edinson Cavani så ut til å gjøre slutt på alle muligheter for spenning og drama.

SMERTEFULLT: Neymar ble båret ut under dagens oppgjør mellom PSG og Marseille. Foto: REUTERS / Stephane Mahe / NTB Scanpix
SMERTEFULLT: Neymar ble båret ut under dagens oppgjør mellom PSG og Marseille. Foto: REUTERS / Stephane Mahe / NTB Scanpix Vis mer

Ble liggende

Slik ble det ikke.

Etter 80 spilte minutter ble Neymar liggende og vri seg i smerte, for så å bli båret ut av banen.

- Det der ser ikke godt ut. Vi får håpe at det der kun er strekte leddbånd og ikke en brukket ankel, sa Viasats kommentator da reprisen viste hvordan brasilianeren tråkket feil.

Real Madrid venter

Paris Saint-Germain har ennå ikke uttalt seg angående skaden.

Om den brasilianske superstjernen er alvorlig skadd er det imidlertid svært dårlig nytt for den styrtrike klubben fra Frankrike.

Neymar har stått for nitten mål og til sammen 32 målpoeng så langt denne Ligue 1-sesongen, og blir sett på som en svært viktig brikke.

Dette ikke minst om PSG skal klare å slå ut Real Madrid i Champions League.

Franskmennene tapte i forrige uke 1-3 borte mot spanjolene, og har med det et relativt tøft utgangspunkt når returoppgjøret skal spilles den sjette mars.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!